banner here

Garnitürlü Tavuk Sarma Tarifi

- 17:25
advertise here
Malzemeler
2 parça ince dövülmüş tavuk göğsü

Tuz
Karabiber
Yarım su bardağı konserve garnitür
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 diş sarmısak

Garnitürlü Tavuk Sarma Yapılışı
LogoTAVUK göğüslerinin üzerine, tuz ve karabiber serpip garnitürleri tavuğun kenar kısmına yerleştirin. Tavuk göğsünü rulo şeklinde sarın. Sardığınız bu tavuk göğsünü alüminyum folyo kağıdı ile kaplayın. Kenarlarını da sıkarak, her tarafının iyice kapalı olmasına dikkat edin. Tencerede bol su kaynatıp, alüminyum folyoya sarılmış tavukları bu suda haşlayın. Haşlama esnasında içine tuz, zeytinyağı ve sarmısağı ilave edin. Sonrasında haşlanmış tavukları folyodan çıkartıp dilimleyerek servis tabağına aktarın. Arzuya göre ketçap veya salçalı sosla servis yapın.
Advertisement advertise here


EmoticonEmoticon

 

Start typing and press Enter to search