banner here

Vişneli Dip Sos

- 16:19
advertise here
Malzemeler
400 gram dondurulmuş vişne
3 çorba kaşığı pudraşekeri
4 çorba kaşığı krema
3 çorba kaşığı krem peynir
3 çorba kaşığı yoğurt
2 çorba kaşığı kıyılmış yeşil fıstık
2 dal nane

Yapılışı
VİŞNELERİ oda sıcaklığına getirip blendere alın. Üzerine 2 çorba kaşığı pudraşekerini ekleyip birlikte çekin. Bir süzgece alıp fazla suyunu süzün. Diğer taraftan krem peynir, yoğurt ve kremayı ayrı bir kaba alın. Üzerine kalan pudraşekeri ve yeşil fıstıkları ekleyip karıştırın. İki adet geniş bardağa bir kat vişne, bir kat fıstıklı karışım olmak üzere yerleştirin. Nane yaprakları ve kıyılmış fıstıkla süsleyerek servis yapın.

Advertisement advertise here


EmoticonEmoticon

 

Start typing and press Enter to search