banner here

Hindistan Cevizli Salata

- 21:10
advertise here
Malzemeler
1 çorba kaşığı hindistancevizi
1 su bardağı pirinç
250 gram taze fasulye
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet kırmızı biber
1 çay bardağı konserve mısır
Tuz

Üzerine: 
1 çorba kaşığı toz hindistancevizi
5-6 dilim hindistancevizi,
nane yaprağı

Yapılışı
PİRİNCİ yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Ayıklanmış ve verev doğranmış taze fasulyeyi 10 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra zeytinyağında hafif kavurun. Üzerine jülyen doğranmış kırmızı biberi ekleyin. 1-2 dakika daha kavurduktan sonra haşlanmış pirinç, mısır ve hindistancevizini katın. Tuzunu ayarlayın. Tüm malzemeyi karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine hindistancevizi serpin. Dilim hindistancevizi ve nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın
Advertisement advertise here


EmoticonEmoticon

 

Start typing and press Enter to search